Liefste dagboek #63: juni 2022

Welkom bij een nieuw dagboek! Een dagboek in een iets vernieuwde versie, maar nog steeds een overzicht van mijn maand. Lees je mee?

Wat is er dan vernieuwd? In plaats van alles onder te verdelen in categorieën, deel ik random foto’s van de maand.

Begin juni vertoefden we een weekje in Bretagne. De dagboeken van deze reis staan ondertussen online. Heb je er eentje gemist in de overload aan berichten de afgelopen maand, dan deel ik de links hier nog een keer.

Dag 1 + 2: En route
Dag 3: Rust en uit eten in La Trinité-sur-Mer
Dag 4: Het toeristentreintje
Dag 5 + 6: Rust en Saint-Philibert
Dag 7 + 8: Rust en Locmariaquer
Dag 9 + 10: En route pour la maison

Ik zat weer door mijn voorraad Callowfit-sausjes heen. Ik bestelde een hele doos, want het was 2+1 gratis bij afvallenbijbregje.nl. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen. 😀 Er zat ook een klein cadeautje bij. De confetti sweet switch is een variant van de smarties.

Zaterdag 18 juni was het een warme dag. Het kwik steeg zelfs boven de 30°C uit. Ik had echt geen zin om te koken, dus ik nam deze pasta veggie mee van AH. Ineens 35% korting gescoord en verspilling tegengegaan. 😉

Oh, ik zie juist dat je het in de microgolfoven kunt verwarmen. Ik heb het gewoon koud opgegeten en dat was ook lekker.

Papa heeft het zwembad weer klaargemaakt, dus op heel warme dagen zoek ik verkoeling bij mijn ouders thuis.

Op naar mijn favoriete gemeentelijke dienst: de bibliotheek.

Ik heb heel veel gelezen in juni. Ik las liefst 13 boeken uit. Van alle boeken (behalve eentje) is er reeds een recensie online gekomen. Ik wilde ook de boeken die ik las tijdens de vakantie online zwieren, dus er was even een overload aan boekrecensies. Ik heb geprobeerd om het een beetje gevarieerd te houden door regelmatig een Frankrijk-dagboek tussen te voegen.

Bovenstaand boek verschijnt op 10 juli en mag ik al lezen van De Verhalenfabriek. In de loop van die week verschijnt dan ook mijn recensie online op mijn blog, bookstagram en andere kanalen.

De “verloren” dertiende recensie was ook een boek dat ik al mocht lezen in kader van een blogtour, namelijk Bikini’s en kites van Anja Janssen (uitgeverij Zomer & Keuning). Deze recensie verschijnt woensdag 13 juli online.

Liefs ❤
Kim

Uitgelichte afbeelding is afkomstig van canva.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: