Liefste dagboek #65: augustus 2022

Augustus is weer voorbij. Het was een prachtige maand met heel veel zonneschijn en puffen en zweten geblazen. Afgelopen maand heb ik weer heel wat meegemaakt, maar dat heb ik allemaal in dit bericht samengevat. Lees je mee?

Voor mij is de perfecte zomerdag een dag van zo’n 25 °C met een fris briesje. Vlak voor de hittegolf was er zo’n dag. Dan verkas ik naar mijn ouders en neem ik een duik in het zwembad. De hittegolf zelf is iets minder leuk. Ik heb geprobeerd om de warmte buiten te houden, maar na enkele dagen lukte me dat niet meer. Gelukkig heb ik altijd redelijk goed kunnen slapen met dank aan mijn slaapkamer die in het noorden ligt.

De eerste van het jaar: mosselen. En uiteraard horen daar frieten bij. 🙂

Na lang getwijfel – zo’n jaar of twee – besloot ik om uiteindelijk naar Mamma Mia te gaan. Geen moment spijt gehad, want het is een heel vermakelijke musical met de grootste ABBA-hits in een Nederlandstalig jasje.

Ik maakte een klein selfcarehoekje voor yoga, meditatie, journallen, … Kortom, voor persoonlijke ontwikkeling en meer rust in mijn hoofd. Het maakt onderdeel uit van mijn acceptatieproces. Om minder te denken aan wat niet meer kan en meer te denken aan wat nog wel kan.

Afgelopen maand was het ook drie jaar geleden dat ik mijn opstoot kreeg. Net als de voorbije jaren blikte ik terug in deze blog.

Liefs ❤
Kim

Uitgelichte afbeelding is afkomstig van canva.com

Eén reactie op “Liefste dagboek #65: augustus 2022”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: