Liefste dagboek #64: juli 2022

Juli is weer voorbij. Als ik terugblik, is er weer veel gebeurd. Ook al lijkt dat niet altijd. In deze blog een overzichtje van mijn maand met enkele “groene” ingrepen, klusjes in mijn appartement, wellness at home en lekker eten. Lees je mee?

De app To good to go redt voedsel van de vuilnisbakken. Er wordt nog te veel voedsel verspild, terwijl er mensen in de wereld honger lijden. In mijn regio is To good to go nog niet heel goed uitgebouwd. Toch heb ik eentje gevonden. Ik besloot om het eens te proberen en bestelde het soeppakket. Bijna 4 liter verse soep voor maar 3,99 euro. Ik heb weer verse soep in de diepvriezer steken voor van die moeilijke dagen.

Ik ergerde me mateloos aan al die reclame die toch rechtstreeks horizontaal geklasseerd werd in de gele papiercontainer. Tijd voor verandering. Ik plakte een nee-/nee-sticker op mijn brievenbus. Als ik reclame wil zien, zal ik het wel online opzoeken.

Ik woon bijna twee jaar in mijn appartement, toch hing er nog steeds enkel een zielig lampje aan het plafond in mijn slaapkamers. Tijdens de solden van juli vond ik het toch wel eens tijd om twee lichtarmaturen aan te schaffen. Zo gezegd, zo gedaan. Met dank aan papa voor de helse acrobatentoeren om bovenstaande armatuur op te hangen. Deze hangt namelijk boven mijn bed.

Voor de verjaardag van broerlief gingen we uit eten. Ik vond het heel lekker, vooral van het dessert heb ik gesmuld. Zo ontzettend lekker!

In juli trouwde mijn collega en ging ik naar het huwelijksfeest. Wat heb ik daar lekker gegeten! Het was in buffetvorm met allerlei kleine gerechtjes zodat je van veel dingen kon proeven. Ik kan niet zeggen dat ik iets slechts gegeten heb. Het was één voor één heel lekker. En uiteraard zag de bruid er ook stralend uit. Het sterrenstelsel is er niets bij.

Eind juli werd ik ook geteisterd door een fikse verkoudheid. Het begon met keelpijn, ging over in hoofdpijn, snot en hoesten. Het klassieke verloop van een verkoudheid. (coronatest was negatief)

Komende maand staat Mamma Mia de musical op het programma, hebben we een familie-BBQ op het programma en heb ik een weekje vakantie. Fijne maand! ❤

Liefs ❤
Kim

Uitgelichte afbeelding is afkomstig van canva.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: