Posters van Desenio

Ik woon bijna twee jaar in mijn appartement. Behalve een kleurtje hier en daar waren de muren nog heel kaal. Ik besloot het dus wat op te fleuren met posters van Desenio. Welke ik koos, kom je hier te weten.

Ik koos ook voor kaders. Er is keuze zat, maar ik werd (weer) aangetrokken door het goudroze, ofwel koper zoals het op de site heet.

De posters/kaders die ik kocht zijn 21 op 30 cm.

Zachte pasteltinten en een quote. Ik houd ervan. En moest ik het ’s morgens vergeten zijn, doet deze poster me eraan herinneren: La vie est belle. 🙂

Dit trio hangt in mijn slaapkamer.

De poster hangt in mijn leefkamer/woonkamer/keuken. Links op de afbeelding zie je mijn keuken en rechts is de deur naar het inkomhalletje.

Het pakketje kwam keurig toe. De posters zaten in een kartonnen omslag, zodat ze netjes bleven. De kaders waren in plastic verpakt en er zat nog een beschermingslaag over het “glas” heen.

De posters in de kaders steken liep iets minder vlot. Ik begreep helemaal niet hoe je die kader moest openen. Zodoende waren er op het einde van de rit twee haakjes/openers/hoe-je-het-ook-noemt gesneuveld. Uiteindelijk kreeg ik het wel door hoe het moest, maar het zou fijn zijn als er een kleine handleiding in de doos gezeten zou hebben.

Het bevestigen aan de muur liet ik over aan papa. Met een hamer, een meter, een potlood en een waterpas kwam je al heel ver. Een boormachine was niet nodig als je de haakjes van Desenio zelf gebruikte. Deze zijn apart bij te kopen en zitten niet standaard bij de kader.

Ik ben heel tevreden over deze aankoop. Mijn appartement is weer wat opgefleurd. 🙂

Liefs ❤
Kim

Niet gesponsord, volledig zelf betaald.

Eén reactie op “Posters van Desenio”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: