In juni verscheen het tweede deel uit de Dirty Little Secrets-reeks van Anja Feliers. Ik leende het uit de bibliotheek en las het. Wat ik ervan vond, ontdek je hier.

Adempauze | Anja Feliers | 2022 | Pelckmans | 267 pagina’s

Reeks: Dirty Little Secrets #2

Gelezen via bibliotheek

⭐⭐⭐,5

Korte inhoud

In Dirty Little Secrets: Adempauze komt het leven van Louise, een jonge succesvolle lifestylejournaliste, helemaal op zijn kop te staan. Tyler Moore, de mysterieuze man met wie ze tien jaar geleden een stomende affaire had, zet haar diepste verlangens om in werkelijkheid. Maar tegelijkertijd ontkiemen er gevoelens voor de charismatische en gevoelige Alexander, haar soulmate die er altijd al voor haar was. Wanneer Tyler de aantrekkingskracht tussen Louise en Alexander ontdekt, verdwijnt hij woedend uit haar leven. Louise kan nauwelijks geloven dat haar dit overkomt. Opnieuw. Heen en weer geslingerd door haar gevoelens voor beide mannen besluit ze het heft in eigen handen te nemen en gaat ze Tyler achterna, op zoek naar de antwoorden die ze nooit kreeg. Tijdens haar zoektocht naar hem verlegt Louise haar seksuele grenzen. Maar is dit het ultieme genot dat zij zoekt? En waar ligt de grens tussen fantasie en werkelijkheid?

Mijn mening

Anja Feliers is een gevestigde waarde in mijn boekenkast. Ik heb al heel wat boeken van haar hand gelezen. Het ene boek vond ik sterker geschreven dan het andere, maar dat ze verhalen kan schrijven, staat als een paal boven water.

Ik vond het verhaal heel traag op gang komen. De schrijfstijl was zeker goed, maar ik zat echt te wachten op hetgeen dit boek tot een erotische roman zou bestempelen.

In het tweede deel kwam het verhaal eindelijk op snelheid. De erotische scènes wisselden elkaar snel af en je weet weer waarom dit een erotische roman is.

De personages zijn geheimzinnig. Ik kan beide vrouwelijke hoofdpersonages Louise en haar beste vriendin Claire moeilijk peilen. Laat staan Tyler, de mannelijke antagonist. Ik denk dat het derde deel nog heel wat in petto heeft.

Over dat derde deel gesproken… Ook in dit boek eindigt Anja Feliers met een ongelooflijke cliffhanger, zodat je niet anders kunt dan Adembenemend ook te lezen.

Liefs ❤
Kim

%d bloggers liken dit: