Shoplog | Action april 2022

Voor mijn housewarmingparty vorig jaar heb ik van G&A een cadeaubon van de Action gekregen. Dus als jullie dit lezen, het is goed besteed. 😉 Bij ons in het dorp ligt de Action vlak bij de AH, dus na de wekelijkse boodschappen ben ik ook eens binnen gegaan bij de Action. In deze shoplog laat ik zien wat ik heb gekocht. Er volgt ook een primeur, want voor de eerste keer laat ik ook “outfitfoto’s” zien van de kledij die ik gekocht heb. Ik vind dit enorm spannend, maar aan de andere kant… Als je mij tegenkomt op straat, zie ik er ook zo uit. 😉

Ik zet ook de prijzen er even bij, zodat je een idee hebt wat het kost.

Ik had nog geen shopperbag van de Action, dus bij de kassa heb ik het ook op de kassaband gegooid. Het komt altijd van pas. Daarnaast ook een mooie emmer.

 • Shopperbag Action – 0,59 euro
 • Huishoudemmer – 2,99 euro

In de rek met de noten lagen de cashewnoten en de notenmix. Ik neem altijd ongezouten noten. Jammer genoeg is dat assortiment niet groot. Het zijn vooral gezouten noten die in het rek liggen. Waarom, vraag ik me soms af. Daarnaast ook cups voor een Nespresso-apparaat. Ik heb thuis geen Nespresso, maar op het werk staat er wel eentje (voor de hele dienst).

 • Cashew nuts unsalted – 1,86 euro
 • Nuts and raisins unsalted – 0,99 euro
 • Caffee palazzo koffiecups lungo – 1,99 euro

Ik heb de lifecare warmte pads al vaak zien langskomen bij de vlogs van Ingrid Speijer (zij vlogt over haar leven met chronische pijn). Aangezien ik ook dagelijks met pijn te maken heb, kan ik het altijd eens proberen. Dan nog twee deo’s, die in de Action beduidend goedkoper zijn dan bij de AH. En nog iets wat goedkoper is, zijn de opzetborstels voor de elektrische tandenborstel. Ik poets mijn tanden elektrisch met een Oral B-tandenborstel, maar deze opzetborstels passen er ook op.

 • Lifecare warmte pads – 0,89 euro
 • Deorollers – 3,08 euro (1,54 euro/stuk)
 • Opzetborstels elektrische tandenborstel – 3,33 euro

In de categorie huishoud nam ik afvalzakjes mee. Deze keer heb ik er extra opgelet dat ik de witte meenam en niet de doorzichtige. Om de één of andere reden hoeven mensen niet te zien wat mijn afval is. En dan ook nog nieuwe waszakjes, aangezien de ritsen van mijn oude waszakjes kapot waren.

 • Dumil afvalzakjes – 0,98 euro (0,49 euro/stuk)
 • Waszakjes – 1,38 euro (0,69 euro/stuk)

Het is de eerste keer dat ik een geurtje bij de Action koop. Met de testers probeerde ik drie verschillende en deze kwam, nadat ik nog eens een keer ben rondgegaan, zodat de geur kon intrekken, er het beste uit.

 • Vanderbilt eau de toilette – 8,89 euro

Ik heb al een soortgelijke jurk van de Lidl, vorig jaar gekocht. De keuze was deze kakikleur of een zwarte. Ik koos dan toch voor deze kleur.

 • Jurk – 6,95 euro

Ik hou van topjes en ik hou van een kanten afwerking. Ik nam twee verschillende soorten mee.

 • Zwarte top – 3,99 euro
 • Witte top – 3,99 euro

Iedereen mag een short dragen, ook al heb je er niet de “perfecte” benen voor. En in de zomer leef ik in zo’n luchtige zomerbroeken. Zitten nog eens heel gemakkelijk! 🙂

 • Short – 4,95 euro
 • Broek – 6,95 euro

En nog even de outfitfoto’s. Je kunt ze ook makkelijk combineren, zo kan het witte topje ook op de short en het zwarte topje op de broek.

En dan de bikini. Daar laat ik geen outfitfoto van zien.

 • Bikini – 6,95 euro

In totaal was ik 60,75 euro kwijt, waarvan een deel dus betaald werd met de cadeaubon.

Liefs ❤
Kim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: