Gezonder leven met MS | Aankondiging

Eind oktober 2021 ging mijn knop helemaal om. Als ik mij energieker wil voelen, ondanks dat Meneertje La Pein echt op de rem duwt, zal ik er zelf iets aan moeten doen.

En zo begon ik aan mijn project “Gezonder leven met MS”, om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Het allergrootste doel is om me energieker te voelen. Om me fitter te voelen, ondanks dat ik leef met een chronische ziekte die gepaard gaat met extreme vermoeidheid. Een subdoel is om me weer goed in mijn vel te voelen. Niet vol afschuw naar foto’s van mezelf te kijken, maar fier op mezelf te kunnen zijn.

Op enkele gebieden voer(de) ik kleine veranderingen in. Het begin van een lange tocht, maar dat is niet erg. Het is géén quick fix. Om een gezondere leefstijl te ontwikkelen zal ik vallen en weer opstaan. Ik weet dit en ik ben erop voorbereid.

In deze rubriek neem ik je mee in mijn tocht. Ik bespreek voeding, beweging, mindset, … Ik laat zien wat ik doe om mijn doel te behalen. Ik weet enkel niet wanneer ik dat doel zal behalen, maar één ding staat vast: ik moet en zal mijn doel behalen. Ik moet en zal een gezondere leefstijl ontwikkelen, zodat ik me energieker en beter in mijn vel voel. Want het leven is te kort om ongelukkig te zijn over jezelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: