Liefste dagboek #68: november 2022

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken. Voor je het goed en wel beseft, zijn we al 2023. Maar eerst nog het maandoverzicht van november waarin ik de kerstboom optuigde, weer onder de MRI ging en heel veel sliep. Maar daar heb ik geen foto’s van, haha. 😉

Op de eerste dag van de maand stond ik in de keuken om weer een voorraadje chocoladebrood te maken.

Kaarsjes aan, lampje aan, dekentje en uitgesteld naar Blind getrouwd kijken. Ik vond dit seizoen echt leuk om naar te kijken.

Non-stop kerstmuziek met Joe Christmas. Ik kom al helemaal in kerststemming.

Op 12 november was het zo ver. Kerstboom is opgetuigd en ook mijn mini kerstboompje heeft een plaatsje gekregen.

Op een zaterdagvoormiddag stond er een MRI cervicale gepland. Wat een heerlijk tijdstip. Het is super rustig in het ziekenhuis, je weet niet waar te parkeren op de parking omdat er genoeg plaats is, … MRI was normaal, dus geen bijzonderheden.

Na de MRI nog langs de carwash gereden. Een weekje later heeft papalief ook voor carwash gespeeld, alhoewel het echt niet moest van mij. Toch dank je wel, lieve papa. ❤

Hier was het duidelijk dat het tijd was voor weekend. Op een vrijdagochtend stootte ik mijn tas thee om. Ik kon dus nog gaan poetsen vooraleer ik naar het werk vertrok. Al een geluk dat ik altijd ruimschoots op tijd vertrek.

Oktober was een pittige maand waarin ik me behoorlijk rot voelde. Gelukkig was dat gevoel in november weer voorbij. Toch is de oorzaak niet echt veranderd, want ik ben nog steeds moe, ik heb nog steeds pijn, de balans is nog steeds zoek, … Het is nog steeds pittig, maar ik kan het mentaal iets beter aan, waardoor ik me dus minder rot voelde.

December is een feestmaand. De kerstdagen komen er weer aan, maar ik kijk eerlijk gezegd ook uit naar 21 december: de kortste dag van het jaar. Waarom, zou je denken? Wel, vanaf dan wordt het elke dag weer wat langer licht. 😉

Liefs ❤
Kim

Uitgelichte afbeelding is afkomstig van canva.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: