Boekrecensie | Wat hij mij zei – Anja Feliers

Ik ben fan van Anja Feliers. Met dit boek heeft ze weer bewezen dat ze kan schrijven. Ben je benieuwd naar mijn recensie, klik dan vooral verder. 🙂

Wat hij mij zei | Anja Feliers | 2019 | Van Halewyck | 287 pagina’s

Reeks: Caro Westerhof #1

Gelezen via bibliotheek

⭐⭐⭐⭐

Korte inhoud

Op een warme zomerdag gebeurt het ondenkbare voor Caro Westerhof: haar gezin blijft verwoest achter wanneer haar echtgenoot sterft en een van hun kinderen spoorloos verdwijnt. Onmacht neemt haar leven over, maar onverwacht maakt het verdriet ook nieuwe krachten in haar los.

Caro leert contact te leggen met haar verloren liefde over de grenzen van de dood heen. Maar kan ze vermijden dat haar zoektocht als medium ook andere familiegeheimen blootlegt?

Mijn mening

Na een gezellig dagje uit komen Cas en Caro met hun dochtertjes Loïs en Nouk aan in het station van Leuven om de trein terug naar huis te nemen. Wanneer Caro en Nouk even naar het toilet gaan, gebeurt er iets verschrikkelijks. In een fractie van een seconde verliest Caro haar man en tot overmaat van ramp is Loïs spoorloos verdwenen. Caro rouwt niet alleen om haar man, maar zoekt ook samen met de politie naar Loïs, want elke seconde telt. Ze krijgt echter hulp uit onverwachte hoek…

~

Het eerste boek uit de Caro Westerhof-serie was wat mij betreft een voltreffer. In korte hoofdstukken neemt Anja Feliers je mee. De puzzel wordt beetje bij beetje gelegd door middel van boodschappen uit het hiernamaals. Verwacht dus geen bloedovergoten thriller, maar wel een psychologische, spirituele thriller waar de spanning onderhuids te vinden is.

In dit boek heeft Anja Feliers weer bewezen dat ze kan schrijven. Ze is een krak in het weergeven van gevoelens. In dit boek staat er geen letter of woord te veel. Ze weet precies hoe en wat ze kan schrijven om je aandacht bij het verhaal te houden.

“Wat hij mij zei” is één van de betere verhalen van Anja Feliers. Ook leuk dat Kathleen Verlinden, het hoofdpersonage uit Anja’s andere serie, haar opwachting maakt.

Als je nog nooit iets van Anja Feliers gelezen hebt, zou ik je ten stelligste aanraden om snel een boek van haar te lezen. Dit is een prima boek om kennis met haar te maken (tip: ze zijn beschikbaar in KoboPlus!). Ik vind ze in ieder geval een topauteur. Eentje om fier op te zijn in ons klein Vlaanderen-landje. 😉

Liefs ❤
Kim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: