Welkom op kimleeft.com!

Het is je misschien al opgevallen, of misschien ook niet, maar dan kom je het nu te weten. Mijn blog heeft een kleine verandering ondergaan.

Ik kreeg de melding dat de gratis ruimte op mijn blog vol was. Ofwel moest ik stoppen of berichten verwijderen, ofwel overschakelen naar een professionele blog en ruimte bijkopen. Aangezien ik het bloggen veel te leuk vind en geen berichten wilde verwijderen, moest ik dus overschakelen naar een professioneel account.

De eerste verandering die je merkt is het webadres. Geen kimleeft.home.blog meer, maar wel het professioneel overkomende kimleeft.com.

Ik heb me ook even achter de digitale knutseltafel gezet en een nieuw logo en nieuwe hoofding in elkaar gezet. Dit heb ik gedaan via canva.com, een website die ik gebruik voor alle afbeeldingen.

Het logo past helemaal bij mijn blog. De kleur en het lettertype zijn uniform aan de gewone tekst. De keuze van de afbeelding is ook logisch. MS is een neurologische ziekte die zich uit in de hersenen en het ruggenmerg. Vandaar dat er dus een brein op de afbeelding staat.

Achter de schermen ben ik nog aan het uitzoeken hoe het allemaal werkt, zo’n professionele blog, maar één ding staat vast… Aan stoppen denk ik bijlange nog niet. 😉 😀

Welkom op kimleeft.com en bedankt dat je mijn blog leest/volgt!

Liefs ❤
Kim

Uitgelichte afbeelding is afkomstig van canva.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: