Wie is de mol? S22: mijn parcours

Op de eerste dag van het nieuwe jaar begon het nieuwe seizoen van Wie is de mol? Eerlijk gezegd vind ik de Nederlandse versie leuker om naar te kijken dan de Belgische versie. Vorig jaar deelde ik ook mijn parcours, dat niet zo succesvol is beëindigd. Ik zat helemaal in de Marije-tunnel om na haar executie over te gaan op Rocky. Mis poes, want de enige echte mol van seizoen 21 was Renée.

Dit jaar deel ik ook weer mijn parcours. Ik vulde deze elke week aan en nadien veranderde ik niets meer. Ik wijzigde dus niets meer met de kennis die ik na het kijken van de aflevering had. Dus misschien zitten er af en toe rare kronkels tussen, maar dat is juist het leuke aan heel dit spel. De printscreens van de testvragen heb ik na het bekendmaken van de mol toegevoegd, zodat het meteen duidelijk is welke vragen ik juist had.

De kandidaten zijn (v.l.n.r.): Everon Jackson Hooi (39), Kim-Lian van der Meij (42), Arno Kantelberg (53), Sahil Amar Aïssa (28), Laetitia Gerards (28), presentator Rik van de Westelaken, Thomas van Luyn (53), Suzanne Klemann (58), Welmoed Sijtsma (30), Hila Noorzai (29), Glen Faria (41) en Fresia Cousiño Arias (30).

Ik “ken” drie kandidaten van de elf (nl. Kim-Lian, Welmoed en Hila). Ja, dit jaar staan er 11 aan de startstreep. De opnames gingen door in Albanië en eind augustus kwamen de kijkers te weten wie de kandidaten waren. Meer zelfs, ze kregen de mogelijkheid om de allereerste executie van seizoen 22 mee te bepalen. Zo mochten zij een vrijstelling aan de minst verdachte kandidaat uitdelen. De kandidaten hebben dus een pleidooi gehouden om te kijkers te overtuigen. Uiteindelijk ging Arno niet met de vrijstelling lopen, want hij werd het meest verdacht. Wie wel de vrijstelling kreeg, kwamen we te weten in de eerste aflevering.

Aflevering 1: De tijd zal het leren – 1 januari 2022

De eerste aflevering is altijd gokken, want je weet nog niets. Vorig jaar zette ik in op 5 kandidaten, met de gedachte om als er iemand zou weggaan, dat ik niet alle punten kwijt zou zijn. Als je maar op bv. 2 kandidaten inzet en daar verdwijnt er eentje van, ben je ineens veel meer punten kwijt.

Ik heb deze keuze gemaakt aan de hand van de voorstelfilmpjes. De meest verdachte kandidaat na het pleidooi was Arno. Ik begrijp wel waarom de kijkers dat dachten. Arno sloeg zijn blik telkens neer tijdens het pleidooi en keek niet recht in de ogen. Ik heb dus gewoon een Youtube-filmpje opgezocht en daar zag ik dat dit gewoon Arno is. Tijdens dat interview, zo’n 3 jaar geleden, sloeg hij ook altijd zijn blik neer.

Waarom ik uiteindelijk voor Kim-Lian, Laetitia, Everon en Hila koos, weet ik niet zo goed. Ik wilde nog voldoende spreiden. Het is niet dat “mijn mol” daar al tussen zit. Ik denk dat Kim-Lian echt een fanatieke kandidaat is en de eerste aflevering gaat overleven. Laetitia daarentegen kan ik niet zo goed peilen. Ze spreekt zichzelf wat tegen in het voorstelfilmpje. Ik had bv. eerst haar pleidooi bekeken en daar kwam ze oprecht over als een echte kandidaat, maar in het voorstelfilmpje zegt ze ineens “ik houd er wel van om mensen een beetje om de tuin te leiden” en “de ideale mol is een kameleon”.

Na de aflevering ben ik er van overtuigd dat de mol in team Aftroeven zat. Dit betekent dus dat de mol Glen, Everon, Sahil, Kim-Lian of Fresia zou zijn. Fresia is in mijn vizier gekomen, voornamelijk omdat zij bij die eerste opdracht altijd bij de kistjes stond en het geld snel wegmoffelde. Niemand kreeg te zien hoeveel geld er genomen was. Op het einde zei Kim-Lian dat alle opdrachten voltooid zijn en dat heeft dus 1500 euro opgeleverd. Maar ze hebben slechts 1400 euro laten zien. Waar is die 100 euro naartoe? Heeft de mol die stiekem achtergehouden? Het eerste wat ik dan denk is dat Fresia dit heeft gedaan, ware het niet dat we van een kistje niet gezien hebben wie het er heeft uitgenomen. Het was de opdracht met de touwen waar Kim-Lian en Glen mee bezig waren. Anderzijds kunnen dit molacties zijn om ons op het verkeerde been te zetten. De overijverige kandidaten Everon en Sahil, die gewoon meedeelden hoeveel geld ze uit het kistje namen, kunnen ook nog de mol zijn. Enfin, op dit moment richt ik mijn tunnel op deze vijf kandidaten.

Afvaller: Suzanne

Aantal punten in de app: 200

Ingezet op team Aftroeven (Kim-Lian, Fresia, Glen, Sahil, Everon )

Aflevering 2: Zwijgen – 8 januari 2022

Ik koos drie personen uit team Aftroeven uit aflevering 1, waarbij Fresia en Kim-Lian de hoogste inzet kregen. Uiteindelijk bleek Glen de afvaller te zijn, waardoor ik 40 punten verloor.

Na deze aflevering stijgt Kim-Lian in mijn verdachtenlijst, voornamelijk omdat ze altijd in de groep zit waar de mol zou willen/moeten zitten. Of toevallig het verkeerde portret aanduiden die Fresia en Thomas maakten. Daarnaast komt ook Sahil in mijn vizier. Dit was na de derde opdracht, waar Sahil wel heel lang tijd rekte. En het zou als mol ook heel goed uitkomen dat Welmoed iets verkeerds zei over de banjo. Gewoon meegaan in de foute denkwijze van ideale kandidaat Welmoed, die ik totaal niet verdenk als mol. Anderzijds had Glen Sahil als mol aangeduid en we weten dat Glen uit het spel ligt.

Waarom ik Kim-Lian verdenk:

 • Altijd op de plaats zijn waar de mol zou moeten zijn/zitten, zoals bv. in aflevering 1 in team Aftroeven, in aflevering 2 in team buiten bereik (eerste team die de opdracht mocht uitvoeren), als eerste in de jeep de ballonnen lek prikken, …
 • Molloten hebben ontdekt dat Kim-Lian onder een masker op het molgeld staat. Al zou ik door dat geld niet meteen Kim-Lian verdenken, want dat zou toch wel heel dom zijn geweest van de makers.
 • Wat een molactie was het om een gezicht met lang haar aan te duiden terwijl er vlak naast de Zweedse vlag stond afgebeeld (Kim-Lian woont in Zweden). Dat gezicht kon inderdaad ook op meerdere kandidaten duiden, maar die Zweedse vlag kan enkel en alleen op haar duiden.
 • De getallen 11-22 komen ook vaak voor, met allerlei conclusies. De eerste aflevering was op 01-01-22, op minuut 11:22 zag je die persoon in beeld, de 11de persoon die het pleidooi moest voeren was Welmoed, Fresia voetbalt (elftal),… Allemaal te makkelijke hints. Totdat ik de hint tegenkwam dat de elfde letter van het alfabet de K was en de 22ste letter V. Kim-Lian Van der Meij. Dat is zo’n hint die ik wel meeneem.

Waarom ik Fresia verdenk:

 • In opdracht 1 zat ze in het team Aftroeven en stond ze altijd bij het kistje. Zodra het kistje werd opengemaakt, moffelde ze het geld snel weg. Uiteindelijk bleek dat er 100 euro verdwenen was.
 • De titel van aflevering 2 was “Zwijgen”, Fresia heeft tijdens die eerste opdracht geen woord gezegd.
 • In opdracht 3 van aflevering 2 moest ze met Thomas portretten maken van de andere kandidaten. Dat deed ze heel goed, want 7 kandidaten raadden hun portret… Maar blijkbaar zou ze met de zaklamp “mol” hebben geschreven.
 • Ze wordt niet echt naar voren gebracht in de montage.
 • In haar voorstelfilmpje zegt ze dat ze heel aanwezig is. Nog niets van gezien.

Afvaller: Glen

Aantal punten in de app: 360

Ingezet op Fresia

Aflevering 3: Nietszeggend – 15 januari 2022

Op zaterdag zet ik mijn punten in, nadat ik nog een rondje “hints en theorieën” heb gedaan. En toen kwam ik een megahint tegen. In de opdracht Buiten en binnen bereik (1ste opdracht, aflevering 2) was Fresia op de achtergrond aan het knoeien met de knikkers. Op de achtergrond, maar wel in beeld. Laat dat nu net zijn wat de makers zullen doen. Ik ben helemaal in de Fresia-tunnel geduwd. 🙂

Kim-Lian wordt naar de reservelijst gezet. Ze wordt zo verdacht gemaakt door de makers, dat ze amper de mol zou kunnen zijn. Daarentegen komt Laetitia terug boven water. Ze zat dan wel in team Troeven, maar haar molacties worden naar de achtergrond gezet. Hoezo, een groen balletje van de taart pakken? Hoezo, met je twee handen in de honingpot zitten als Arno juist brulde om het maar met 1 hand te doen? Hoezo, gewoon wat papier nemen en een kruis op tekenen dat de Bijbel moet voorstellen? Geniepige acties die op het eerste zicht niets zijn.

Na de aflevering weet ik dat Sahil niet de mol is. Hij is dé kandidaat die de mol speelt naar zijn medekandidaten toe met verdachte molacties (zoals 100 euro weghouden). Daardoor zetten zijn medekandidaten op hem in, zodat hij “rustig” kan zoeken naar de mol. Ook Hila zal waarschijnlijk niet de mol zijn. Zowel Suzanne als Welmoed zaten op Hila en we weten nu dat ze allebei zijn afgevallen.

Afvaller: Welmoed

Aantal punten in de app: 720

Ingezet op Fresia

Aflevering 4: Stemmen – 22 januari 2022

Oké, Kim-Lian weer naar de voorgrond. Er wijzen zoveel tips naar haar. Toch zie ik haar eigenlijk niet als mol. Het is te opzichtig. Ik denk nog steeds dat Fresia de mol is.

De afvaller van deze week in Arno. Ik heb hem eigenlijk nooit verdacht. Tijdens de opdracht Huis(ont)houden klungelden Fresia en Sahil wel heel opvallend. Ze hadden maar één antwoord goed. Gaat Fresia hier gewoon mee in het geklungel van Sahil? Kim-Lian heeft ook weer iets uitgehaald. Ze hield namelijk 250 euro achter. De 250 euro waarvan Hila ook weet dat Kim-Lian deze heeft (was namelijk het geld uit de opdracht Hoog spel). Waarom zegt Hila niets? Heeft ze een bondje met Kim-Lian om zo verder in het spel te raken? Als we de follow the money-tactiek gebruiken, staat Hila ook helemaal onderaan. Ze staat zelfs in de min, door de 1500 euro uit de pot te halen vorige week. Hetgeen elke andere kandidaat ook zou gedaan hebben.

Afvaller: Arno

Aantal punten in de app: 1440

Ingezet op Fresia

Aflevering 5: Kettingreactie – 29 januari 2022

In molloten-land komt de tip goud naar voren. Er is dit seizoen heel vaak goud te zien. En wanneer je in deze reeks aan goud denkt, denk je meteen aan Kim-Lian. Maar de ultieme tip, die me nog verder in de Fresia-tunnel duwt, is deze: Fresia’s achternaam is Cousiño Arias. In het slecht vertaald Albanees is -ar goud en i as ik wil. Slaat de goud-theorie op Fresia en niet op Kim-Lian die toch te opzichtig is.

Een tip dat ik ook voorbij zag komen is dat de eerste afvaller telkens de mol verdacht of de mol telkens de eerste afvaller verdacht. Dit zou dus betekenen dat Hila de mol is, aangezien Suzanne Hila verdacht. Ja, ze komt steeds meer in mijn vizier, die Hila.

Ik zette deze week dus in op Fresia en Hila. Tja, beter niet gedaan, want Hila is de afvaller.

Ze zijn nog met 6 kandidaten: Fresia, Kim-Lian, Laetitia, Everon, Sahil en Thomas.

 • Thomas schrap ik al van mijn lijstje, want als hij de mol zou zijn, zou het de slechtste mol ooit zijn. Hij haalt gewoon bijna al het geld op z’n eentje binnen.
 • Everon verdenk ik ook niet meteen, ook al doet hij hier verdachte dingen, zoals over de fiets van Laetitia leunen, terwijl zij in het water is gesprongen (opdracht Zwanenmeer). En wat hangt er op die fiets? De porto. En wat werkt er ineens niet meer? De porto. Al denk ik eerder dat Laetitia er buiten beeld mee geprutst heeft dan Everon die even over de fiets hing.
 • Laetitia is ook zo mollerig bezig. De verdubbelaar niet nemen in de opdracht Uit de lucht gegrepen, de porto werkt ineens niet meer, … En dan die zogenaamde hints van theater, Zwanenmeer, … die leiden naar haar. Ik vind dit zo opzichtig dat ik twijfel of het waar is.
 • Over Sahil weet ik echt niet wat ik moet denken. Het is echt zo’n kandidaat die graag de mol wil zijn. En wat bedoelt hij met die knipoog nadat hij zijn groene vrijstelling getoond heeft, die hij overigens niet heeft ingezet.
 • En dan Kim-Lian. Ze molt open en bloot, is overal verdacht, doet alsof ze heel erg haar best doet maar eigenlijk liever een modderbad neemt,… Zou de productie het dit jaar echt geriskeerd hebben om zo’n opzichtige mol te kiezen en vanaf aflevering 1 de mol al bekend gemaakt hebben (het masker met de ogen van Kim-Lian in)? Ik weet het toch niet.
 • En wat met mijn tunnelmol Fresia? Ik blijf ze verdacht vinden. Ze wordt weliswaar minder verdacht in beeld gebracht dan Kim-Lian, maar springt ook gewoon in het water en zwemt heen en weer, wat de ideale tijdsverspilling is. Net zoals in aflevering 1, tijdens de allereerste opdracht, altijd bij de kistjes te staan om het geld snel weg te moffelen.

Als ik mijn eigen theorie volg dat de mol in team Aftroeven zat, tijdens de eerste opdracht in aflevering 1, zouden Fresia, Kim-Lian, Everon of Sahil de mol zijn (Glen is al afgevallen).

Afvaller: Hila

Aantal punten in de app: 2000

Ingezet op Fresia

Aflevering 6: Golfbeweging – 5 februari 2022

Pff, wat is het moeilijk. Kim-Lian, Laetitia of Fresia? Of toch Everon? Overal komen Kim-Lian of Laetitia als mol naar voren. Je zou beginnen twijfelen. Zit ik echt wel goed met Fresia? Totdat ik DE hint der hinten tegenkwam. Zo’n hint dat enkel bij Wie is de mol? kan…

De hint der hinten heeft betrekking op de getallen 11-22, de getallen die in de eerste aflevering aan bod kwamen. 11 deelnemers, 22ste seizoen,… Dan gingen ze kijken wie er op 11:22 te zien was, welke stem,… En dan heeft iemand zijn Scrabble bord genomen en de namen van alle deelnemers gelegd. Bij eentje kwam dat toch wel heel toevallig uit: Fresia Cousiño Arias. Fresia heeft waarde 11, Cousiño Arias heeft waarde 22. Dit is echt zo’n hint waarvan ik Rik op het einde van het seizoen zie zeggen: “Je had het kunnen weten.”

Uiteraard hield ik ook deze aflevering Fresia in het oog. En Kim-Lian en Laetitia. Deze twee laatsten kwamen deze keer minder verdacht over op mij. Als mol zijnde zou je geen sleutels vinden en je een beetje van de domme houden. Nietwaar, Fresia? Laetitia vond twee sleutels (van de vier). Kim-Lian gaf tijdens het suppen de hint om de kistjes tussen je benen te zetten. Zou een mol toch nooit doen? Maar ik blijf met dat masker en de ogen van Kim-Lian zitten. En alle “gouden” tips die naar Kim-Lian leiden. Eerst dacht ik nog dat de makers deze promo hadden uitgezonden nadat de opnames waren afgerond en zo willen duidelijk maken dat Kim-Lian de winnaar (want goud) is, maar de promo is uitgezonden vooraleer dat pleidooi werd gehouden. Dus deze theorie kan ook overboord.

In de eerste opdracht zat mijn tunnelmol Fresia bij de groep die de sleutels moest gaan zoeken. Zij liep langs een sleutel, riep “Eef” (Everon) omdat ze bang was (en dat zorgt er dus voor dat er tijdsverlies is), maar liet de opdracht ook stoppen op 44 minuten. Ik weet niet of de mol graag in deze groep zou gezeten hebben, maar dat maakte ook niets uit omdat Sahil de groepen al “verdeelde”. In de tweede opdracht scheurde Fresia over het water, deed niets tot op het einde. Maar zou de afleveringstitel (Golfbeweging) misschien op haar slaan, omdat ze met haar roekeloos gedrag op de jetski/waterscooter enorme golven maakte?

Als we naar de test en executie kijken zitten de meeste kandidaten op Sahil of Kim-Lian. Ook Everon wordt verdacht, maar Fresia, Laetitia en Thomas blijven buiten schot. Thomas verdenk ik totaal niet als mol. Maar dat Fresia buiten schot blijft, doet mij altijd herinneren aan het seizoen van Thomas Cammaert waarbij hij pas in één van de laatste afleveringen werd verdacht. Dus het zegt niets.

Afvaller: Sahil

Aantal punten in de app: 4000

Ingezet op Fresia

Aflevering 7: Coulissen – 12 februari 2022

Fresia blijft in mijn vizier. Ze heeft ook nog een groene vrijstelling in bezit, die ze enkel en alleen vandaag nog kan inzetten. Als ze kandidaat is, zet ze die vandaag in. Als ze mol is, zet ze die ook vandaag in, maar dan voor piet snot. Toch blijf ik spreiden, want wie weet komt er een nieuwe zwarte vrijstelling in het spel en is die vrijstelling van Fresia te niet gedaan.

Maar op wie ga ik spreiden? Thomas is al van mijn lijstje geschrapt. Ook Everon zie ik niet meteen als mol, maar we moeten in ons achterhoofd houden dat er nog 5000 euro uit de pot gaat als blijkt dat hij de mol is. Kim-Lian is niet de mol. Dat is toch te opzichtig. Dus na mijn rondje Hints en theorieën en vooral de tabel met de verdenkingen van de kandidaten hebben me weer op een spoor gebracht. We hebben al 3 afleveringen niet gezien wie Laetitia verdenkt. Heeft ze de mol al gevonden en willen de makers mol Fresia zo lang mogelijk buiten beeld houden bij de verdenkingen? Mol Fresia zit op Everon, het is natuurlijk ook een manier van de makers om de kijkers ook naar Everon te sturen. Want als Fresia vol op Everon zit, en er nog steeds niet uit is, moet Everon toch de mol zijn ?

Dus ik zet in op mol Fresia en een deel op winnares Laetitia.

Haha, wat een grap, Kim. Ja, Laetitia is de “winnares” van vanavond, want ze mocht naar huis.

Vanavond kregen we trouwens te zien wie iedereen verdenkt, behalve Fresia, want zij moest de laatste opdracht niet meedoen. Maar we weten dat Fresia helemaal op Everon zit.

Laetitia verdenkt Kim-Lian
Thomas verdenkt Kim-Lian
Everon verdenkt Kim-Lian
Kim-Lian verdenkt Everon
Fresia verdenkt Everon

Laetitia is afgevallen. Ofwel is Kim-Lian toch de mol en heeft Laetitia de slechtste tijd neergezet. Ofwel is Everon de mol en heeft Laetitia alsnog de slechtste tijd neergezet. Ofwel zitten ze allemaal verkeerd, heeft Laetitia ook hier de slechtste tijd neergezet en is Fresia de mol. Rik zei aan het begin van de 3de opdracht ook “Wanneer er meerdere kandidaten de test het slechtste maken, dat komt vaker voor dan je denkt, dan kijken we naar de testtijd.” Ik denk dat Rik hierbij wil zeggen dat ook dit seizoen de mol nog onder de radar is gebleven. Van de overgebleven kandidaten worden enkel Thomas en Fresia niet verdacht. Aangezien ik Thomas helemaal niet verdenk, hij haalt het meeste geld binnen, is Fresia dus de mol.

Afvaller: Laetitia

Aantal punten in de app: 6000

Ingezet op Fresia

Aflevering 8: Mollenvanger – 19 februari 2022

De laatste aflevering voor de finale. Fresia is nog steeds mijn mol. Ik zet ook wat in op Kim-Lian. Enerzijds denk ik absoluut niet dat ze de mol is, anderzijds blijf ik zitten met dat masker. Ik zie Kim-Lian dus als finalist, vooral omdat ze zichzelf zo verdacht maakt. Net als Sahil, die één voor één de kandidaten naar huis speelde. Nu heeft Kim-Lian dat stokje overgenomen.

En daar gaat Thomas. Diegene die afgelopen week zo verdacht werd gemaakt door de social media. Ik ging er niet in mee. De finalisten zijn dus bekend: Fresia, Kim-Lian en Everon. Drie kandidaten uit het team (Af)troeven uit de eerste aflevering. Ik had toch gezegd dat de mol in dat team zou zitten. 😉

Het zijn ook drie kandidaten die enorm verdacht worden. Kim-Lian molt open en bloot, maar zij is voor mij nu echt wel een kandidaat. Everon doet verdacht, maar bij de executie zegt zijn lichaamstaal helemaal dat hij een kandidaat is. Zoiets kun je niet acteren, al ben je een steengoede acteur. Het zijn vooral zijn handen die het voor mij duidelijk maken dat hij de mol niet is. Fresia daarentegen doet een bekend trucje bij de executie. Ze verbergt altijd haar gezicht (ze gaat naar voren hangen).

Qua verdenkingen weten we dat afvaller Thomas over Kim-Lian en Everon heeft verspreid. We weten enkel niet of hij meer op Kim-Lian zat of meer op Everon of fifty-fifty. Everon zit op Kim-Lian. Van Kim-Lian en Fresia weten we het niet.

Afvaller: Thomas

Aantal punten in de app: 12 000

Ingezet op Fresia

Aflevering 9: BeDRIEgen – 26 februari 2022

Wat ik vermoed wat er gebeurd is tijdens de vorige executie is dat Thomas voornamelijk op Everon zat, aangezien hij Everon echt in’t oog hield tijdens de eerste opdracht Carpet Diem. Hij wilde nog spreiden en zette ook een klein deel op Kim-Lian in. Everon zit op Kim-Lian, maar aangezien Kim-Lian veel dingen met Fresia heeft gedaan, kunnen meerdere vragen op hen beiden slagen, zodat Everon naar de finale is kunnen gaan. Kim-Lian heeft Fresia door en daarom hebben wij vorige week niet te horen gekregen wie zij verdenkt. En ja, Fresia is de mol. 🙂

Afgelopen week kwam ook de hint der hinten langs. Ja, ik weet het, ik heb dat al eens gezegd, maar deze keer dus weer. In de leader zijn er maskers te zien bij shots van een bepaalde opdracht, niet heel duidelijk en je moet er met een mollotenvergrootglas over gaan, maar ze zijn er. Eerst werd gedacht dat dit een afvallerstheorie was, en tot de eerste drie (of vier?) afleveringen klopte dit ook, maar nadien niet meer. Maar wat willen die maskers in de leader nu zeggen?

Aantal letters van het afleveringsnummer bij de opdrachttitel (dus het shot van de opdracht waaronder het masker is gemonteerd) vanaf rechts tellen:
Aflevering 2 – Prikactie
Aflevering 4 – Hoog spel spelen
Aflevering 5 – Uit de lucht gegrepen
Aflevering 6 – Reddingsactie
Aflevering 9 – Gemaskerd bal (dit is de aflevering van vandaag en dus nog niet zeker)

We hebben dus de I – E – R – S – A. Enkel F ontbreekt nog, maar dit is weer zo’n immens duidelijke Wie is de mol?-hint. Dit is toch echt geen toeval meer?!

Oké, het bovenstaande klopt niet helemaal meer. Niettemin, ik blijf erbij: Fresia is de mol. En een heel goede mol, want zowel Everon als Kim-Lian verdenken haar niet, zo blijkt.

Afvaller: geen

Aantal punten in de app: 24 000

Ingezet op Fresia

Aflevering 10: Finale – 5 maart 2022

Ik verdenk nog steeds Fresia als mol, maar ik durf Everon en Kim-Lian ook niet uit te sluiten, dus ook zij krijgen nog wat punten.

EINDRESULTAAT

Mol: Everon
Winnende finalist: Fresia
Verliezende finalist: Kim-Lian

Aantal punten in de app: 4000

Aantal bonuspunten: 3030 (2 x 500 van de goed beantwoordde testvragen + alle punten die ik op Everon heb ingezet = 1000 + 2030)

Totaal aantal punten: 7030

In 2021 had ik 3800 punten in de app. Ik heb deze nu bijna verdubbeld, dus dat is ook niet zo slecht. 😉

CONCLUSIE

Verdorie hé. Ik zat er zo dichtbij. Ik was er zo van overtuigd dat Fresia de mol was. Achteraf bekeken waren ook de hints richting Everon voldoende, maar eens je in een tunnel zit, raak je er niet zo makkelijk uit. En wat is Everon een geweldige acteur. Ik vond zijn reacties (bij bv. de executies) altijd heel oprecht als kandidaat overkomen. Maar het blijkt weer… niets is wat het lijkt.

Volgend jaar weer een nieuwe kans. Maar eerst nog het nieuwe seizoen van De mol. 🙂

Bron uitgelichte afbeelding: AVROTROS
Alle andere afbeeldingen zijn eveneens afkomstig van AVROTROS.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: