Liefste dagboek #46: Bloomon #2, veel lezen en secretaressedag

Welkom bij een nieuw dagboek! Afgelopen week bestelde ik weer een boeket bij Bloomon. Ik las voor de verandering heel veel. 😉 En donderdag was het ook secretaressedag. Lees je weer mee? 🙂

Zaterdag 10 april 2021

Vandaag duik ik weer weg in de boeken. Dat ik graag lees, zal ondertussen wel duidelijk zijn? 😀

Ik ben zo tevreden van mijn boeket bij Bloomon dat ik een tweede boeket bestel. Weliswaar een iets kleiner boeket.

’s Avonds bekijk ik de eerste aflevering van de nieuwe reeks van Topdokters. Deze reeks is opgenomen in het najaar van 2020, toen de tweede coronagolf genadeloos toesloeg.

Zondag 11 april 2021

Mijn boeket bloeit nu nog mooier. Ik word hier zo vrolijk van. Waarom heb ik niet eerder bloemen in huis gehaald?

Over het boeket gesproken. Vandaag heb ik het karton waarmee het boeket is toegekomen zitten te verknippen. Ik heb maar een kleine papiercontainer en dat karton gaat dus niet in één stuk in die container. Er zit dus niets anders op dan het te verknippen.

Ik kijk weer uitgesteld naar De mol op Play Vier. De Vlaamse reeks is totaal verschillend van de Nederlandse reeks, maar de opdrachten zijn echt goed gevonden. Ik kan nog geen mol aanduiden. Philip vind ik veel te verdacht en wat met Annelotte en hondje Isidoor?

Voor de rest zit ik vandaag met mijn neus tussen drie boeken. Ik lees het boek van Hendrik Groen uit, ik begin en eindig in Wandellust van Cynthia Schultz en ik begin in Het geheime kistje van Elle van Aline van Wijnen.

Maandag 12 april 2021

Een update over het voorval van vorige week donderdag: mijn rechterbeen voelt nog steeds zwaar en log aan. Het fietsen bij de kiné gaat moeizaam. Een gemiddelde van 11à12 km per uur is niet hetgeen ik normaal doe.

De kiné vraagt hoe het geweest is. Vandaag is mijn antwoord: “Van alles een beetje.” Een beetje arm, een beetje schouder, een beetje voet, een beetje been. Gelukkig is de pijn weer wat minder. Nog altijd aanwezig, maar niet meer pijn-die-leidt-tot-huilbuien.

Dinsdag 13 april 2021

Dinsdag, dus wasdag. Ik plooi de was ook op en ik hang sommige kledingstukken ongestreken op een kapstok. Ik begin het te leren.

Ik wacht ook op PostNL. Eindeloos lang. Normaal zou het geleverd worden tussen 15u30 en 20u15. Om 20u15 nog niemand gezien, dus in de track en trace staat dan dat de bezorger later is. Ze proberen dan voor 22u00 te komen. Zoiets moet je niet zeggen tegen iemand die haar slaap nodig heeft en graag op tijd in bed wil. Uiteindelijk gaat de bel om 21u15.

Foto is op woensdag genomen, bij normaal daglicht.

Want ik verwacht dus mijn boeket van Bloomon. Als het eindelijk gearriveerd is, wil je het boeket zo snel mogelijk in een vaas hebben staan.

Uiteindelijk lig ik om 22u00 in bed. Iets dat ik niet gewoon ben.

Woensdag 14 april 2021

Minder slaap, dus ook wat chagrijniger. En vooral moe.

’s Avonds is het weer tijd voor de kiné. De kinesist merkt eindelijk beterschap. Mijn spieren zijn terug iets losser. Ik heb nog steeds pijn, maar ten opzichte van de voorbije weken is deze pijn peanuts. Om in termen van “golven” te spreken, de afgelopen week zat ik op een piek, nu is het aan het dalen.

Vandaag komen ze ook de vliegenramen in de slaapkamers installeren. Eindelijk. De eerste keer konden ze niks doen omdat de bouwheer de verkeerde valbescherming heeft laten installeren (ik heb ramen van boven tot beneden, waardoor er wettelijk een valbescherming moet zijn van 1m10). De tweede keer was de opmeter ziek en begon de tweede golf. Derde keer, goede keer. Ze staan erin. 🙂 Ik kan mijn raam terug openzetten, zonder de kans om ’s nachts te moeten opstaan om één of ander insect te verjagen. De vliegenklopper ligt trouwens standaard in de slaapkamer.

Het is ook Overlegshow na de “paaspauze”. Veel heeft het mijns inziens niet uitgehaald, maar ja, we weten ook niet hoe de cijfers zouden zijn als die paaspauze er niet geweest was. De regering kondigt versoepelingen aan. Scholen weer open, niet-medische contactberoepen mogen weer aan de slag en niet-essentiële winkels hoeven niet meer op afspraak te werken. De horeca (in de zin van terrassen) mag terug open op 8 mei ALS de cijfers het toelaten.

Donderdag 15 april 2021

Het is secretaressedag. Jaarlijks krijgt iedereen op het werk, dus ook de laboranten, een vlijtig liesje van onze werkgever. Ik ben langs mijn ouders gereden waarbij papa het verplant heeft in een bloempot. Nu staat het op mijn tv-kastje te pronken.

Vrijdag 16 april 2021

De laatste werkdag van de week, al is het enorm rustig op het werk. Een combinatie van de paasvakantie met Covid19, waarbij enkele ingrepen zijn uitgesteld.

Fijne week, allemaal! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: