Boodschappenshoplog #1 (Aldi)

Ik vind het altijd zo leuk om naar boodschappenshoplogs te kijken. Net zoals ik het leuk vind om stiekem in andermans winkelkarretje te kijken. Wat kocht hij/zij? Ik neem je mee in mijn eigen winkelkar en laat zien wat ik afgelopen weekend kocht.

Ik deed boodschappen bij de Aldi. Even een kanttekening: uiteraard is er nog voorraad en hoefde ik niet alles te kopen. Daarnaast neemt mamalief ook nog wat mee van de Albert Heijn en Renmans, maar dat is zo weinig dat het niet de moeite is om daar mijn tijd en energie aan te verspillen. En aangezien mama toch bij beide winkels moet zijn, neemt ze dit met alle liefde voor mij mee. 😉

Brood en banket

 • Sandwiches 10 stuks (0,99 euro)

Bakken en koken

 • Eieren 6 stuks (0,99 euro)

Drank

 • Vers sinaasappelsap 1 liter (1,49 euro)
 • Chocolademelk 1 liter (0,85 euro)

Droge voeding

 • Snelkookrijst 4×125 gram (0,55 euro)

Groenten & fruit

 • Clementines (1,80 euro)
 • Witte druiven 500 gram (1,50 euro)
 • Blauwe druiven 500 gram (2,19 euro)
 • Snoeptomaatjes 500 gram (2,99 euro)
 • Komkommer (1,19 euro)

Kant- en klaar

 • Gevulde pannenkoeken kip-champignons (3,29 euro)
 • Gevulde pannenkoeken ham-kaas (3,29 euro)

Melkproducten en kaas

 • Magere fruityoghurt perzik 500 gram (0,89 euro)
 • Aardbeienyoghurt 4×125 gram (0,99 euro)
 • Botermelkdessert citroen-limoen 3×200 gram (0,55 euro/stuk = 1,65 euro)
 • Geraspte kaas emmentaler 150 gram (0,89 euro)

Snacks en zoetigheden

 • Petit beurre koeken 12×25 gram (1,49 euro)

Vlees

 • Filet de saxe 100 gram (1,39 euro)
 • Salamiblokjes 150 gram (1,79 euro)
 • Kalfslapjes 4 stuks (4,99 euro)
 • Spekreepjes 2×100 gram (1,45 euro)

Niet-voeding

 • WC-rolhouder (5,99 euro)
 • Placemats 6 stuks (2,99 euro)

Uiteindelijk betaalde ik 45,39 euro, waarvan 36,41 euro aan eten en drinken was. Handig dat dit tegenwoordig apart op de rekening staat doordat niet-voeding niet meer betaald mag worden met maaltijdcheques.

De kalfslapjes waren het duurst (in de categorie voeding). Ik vroor wel meteen 3 stuks in, in aparte diepvrieszakjes. Het andere stuk at ik de dag zelf nog op.

Deze placemats vond ik zo schattig. Ik gebruik nog steeds placemats van mijn ouders. Nu stonden er deftige placemats in reclame, dus nam ik ze mee. Mijn ouders krijgen hun placemats terug. 😉

Uitgelichte afbeelding: canva.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: