Mijn kerstwens

Lieve allemaal, lieve lezers

Dit briefje wil ik beginnen met iedereen fijne bubbelkerstdagen te wensen. Het is anders dan andere jaren, maar het zij zo. Volgend jaar is het weer vanouds (hopelijk).

Mijn blog bestaat iets meer dan jaar. Vlak voor de feestdagen in 2019 drukte ik op een knopje. Het knopje dat mijn blog de wijde wereld instuurde. Eerst ging het nog over mijn MS-diagnose, nadien werd het nog persoonlijker. Ik beleef nog steeds enorm veel plezier aan het bloggen, het schrijven, … Het aantal bezoekers stijgt traag, maar gestaag. Terwijl in het begin van het jaar het aantal weergaven nog gelijk opliep met aantal bezoekers, merk ik nu in de statistieken dat het aantal weergaven hoger ligt dan het aantal bezoekers. Met andere woorden: bezoekers lezen ook meerdere berichten.

Eén van de wensen is uiteraard dat mijn blog nog verder mag groeien. Dat ik (nieuwe) MS-patiënten mag inspireren, want dat is en blijft het doel van mijn blog. Maar de ondertitel van mijn blog is Mijn leven met MS en zoveel meer. Ik heb MS, maar ik ben niét MS. Daarom zijn er ook andere blogs te lezen. Uiteindelijk wil ik een gevarieerde blog, met respect voor mezelf. Want ik publiceer enkel wat ik wil. Ik publiceer niets om hogere bezoekersaantallen te halen. Reclame maken voor mijn blog? Aan mij is er geen marketeer verloren gegaan. 😉 Maar is/was dat mijn doel? Nee! Blijf jezelf te allen tijde respecteren.

In dit briefje ga ik niets over MS of over de ellende in de wereld vertellen. Niet dat ik mijn kop in het zand steek, maar vandaag is het enkel aan jou gericht, aan mijn blogbezoeker.

Want vandaag wil ik alle bezoekers bedanken. Bedanken voor jullie bezoek aan mijn blog. Elke bezoeker is mij ontzettend dierbaar. Sommigen ken ik persoonlijk, anderen ken ik helemaal niet. Maar weet dat je welkom bent. Niet enkel op mijn blog, maar ook op Facebook en Instagram (link in de rechterbalk met het Facebook- en Instagramicoon 😉 ).

Geniet nog van de laatste dagen van 2020! En een fijn 2021 gewenst. Een 2021 waarin ik je hopelijk terug mag ontvangen op Kim Leeft, want ik ben nog niet van plan om te stoppen.

Liefs,

Kim

Uitgelichte afbeelding: canva.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: