Dankbaarheid in september 2020

Er is weer een maandje voorbij. “Dankbaarheid is het begin van geluk” was ook in september geldig. Soms is het moeilijk om de mooie momenten te zien, vooral als het even wat slechter gaat. Maar juist dan, is het nog belangrijker om naar de mooie momenten te kijken, misschien zelfs te zoeken en uiteindelijk te vinden. Dit waren enkele dankbaarheidsmomentjes in september 2020.

 • Tijd samen met mijn ouders en broer. Ze behoren tot mijn bubbel en nu we allemaal apart wonen zijn die momenten samen nog veel intenser. 🙂
 • Prachtige lucht die ik zo vaak mag bewonderen;
 • Mooie tv-programma’s;
 • Mama die voor mij kibbeling is gaan halen en thuis komen brengen;
 • Appeltaart bakken;
 • BBQ;
 • Officieel verhuisd, want nu staat het ook op mijn identiteitskaart;
 • Warm water dat uit de douche komt. Klinkt misschien banaal, maar we hebben hier heel lang problemen gehad met het water. Tot nu toe heb ik altijd warm water gehad als ik douche.
 • Dutjes doen;
 • Vers geperst sinaasappelsap;
 • Mama die boodschappen is gaan doen voor mij én ze ineens ook thuis komt afleveren;
 • Eerste keer naar het theater sinds de lockdown;
 • Bellen naar mama tijdens mijn middagpauze;
 • Kaarsjes en gezelligheid;
 • De warmte in mijn appartement. Het is hier nog steeds 24 °C (thermostaat staat nog altijd ingesteld op 21 °C). Als ik nu bij mijn ouders kom, voelt het daar echt koud en kil aan (daar staat het ook op 21 °C en is het ook 21 °C). Ik slaap ook nog steeds met een zomerpyjama, terwijl ik vorig jaar al lang met een “tussenpyjama” en verschillende dekens over mij sliep. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: