Heerlijk duurt het langst – Jill Mansell

Elk jaar verschijnt er een nieuwe Mansell en ik ben er als de kippen bij om het te reserveren in de bib. Dit jaar was ik de eerste (denk ik). Ik weet dan ook dat ik het boek zo snel mogelijk moet lezen, want het boek is snel weer gereserveerd, waardoor ik het niet kan verlengen. De boeken van Jill Mansell zijn dus populair in onze bib, maar wat vond ik nu zelf van dit nieuwe boek van Jill Mansell?

Heerlijk duurt het langst | Jill Mansell | vertaling Marja Borg

2020 | Luitingh-Sijthoff | 346 pagina’s

Korte inhoud

Wie krijgt er nou ooit genoeg van romantiek? Lainey wel, na haar laatste relatie. En dus is ze, wanneer ze als au pair begint bij een chaotisch gezin in Cornwall, niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar baas. Hoe aantrekkelijk hij ook is. Het kán trouwens helemaal niets worden met Seth, want Lainey was niet helemaal eerlijk over haar leven. Maar Seth heeft zelf ook een geheim. Als iedereen iets te verbergen heeft, is de liefde ingewikkeld!

Mijn mening

Lainey en Kit worden aangenomen als “stel” die het huishouden moet runnen bij een familie in het mooie Cornwall. Alleen… ze zijn geen stel. Ze zijn gewoon goede vrienden. Het helpt dan ook niet dat Lainey zich aangetrokken voelt tot de stiefzoon des huizes, Seth…

Naast hoofdpersonages Lainey en Seth zijn er nog een heleboel andere personages. Zoals in elk boek worden deze personages geïntroduceerd en soms is dit wel een overvloed aan personages. Toch weet je na enkele hoofdstukken wie bij welk “decor” of ander personage hoort.

Dit boek is weer een echte feelgood roman à la Jill Mansell. Het verhaal tovert gewoon een glimlach op je gezicht. Je sluit de personages meteen in je hart.

Hou je net als ik van feelgood romans? Dan is dit boek zeker een aanrader. Met spijt in je hart neem je op pagina 346 afscheid van het verhaal, beseffend dat je weer een jaartje moet wachten op het nieuwe verhaal van Jill Mansell…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: