TAG | Reisdilemma’s

Het is bijna zomervakantie! Een speciale zomervakantie door het coronavirus, maar we kunnen wel op vakantie! Wij blijven dicht bij huis en gaan naar Duitsland. Om de zomervakantie in te luiden, vulde ik deze tag in.

@ Kronenburger See – Duitsland (zomervakantie 2019)

1. Zonvakantie of wintersport?

Goh, ik ben wintersport niet echt gewoon, maar een zonvakantie waarbij je twee weken aan het strand of zwembad ligt te bakken, ben ik ook niet gewoon. En zou ik zelfs niet leuk vinden. Dus als ik echt moet kiezen, zou het eerder zonvakantie zijn. Dat geeft mij echt een vakantiegevoel, terwijl ik dat vakantiegevoel bij wintersport niet heb.

2. Vakantie aan de kust of vakantie in het binnenland?

Ik ga hier een combinatie nemen. Een vakantie aan de kust waarbij jouw huisje bijna op het strand staat: nee, dank u. Als het vakantiehuisje iets meer naar het binnenland staat, dat mag zelfs 1 km zijn, dan zou ik het nog leuk vinden. 🙂

3. Europees eten of Aziatisch eten?

Af en toe Aziatisch eten vind ik wel eens lekker, maar hier zou ik Europees eten kiezen.

4. Weg met vriendinnen of weg met partner?

Als ik een partner zou hebben: weg met partner.

5. Actieve vakantie of luiervakantie?

Een combinatie van de twee. Ik ga er graag op uit om de regio te verkennen, maar een dagje niks doen vind ik ook heerlijk. Een godganse week “luieren” zou ik niet zo fijn vinden en kan ik beter thuis “luieren” dan op een ander.

6. Azië of Afrika?

Eigenlijk geen één van beiden. Beide bestemmingen trekken me helemaal niet aan. Laat mij maar hier in Europa.

7. Barcelona of Rome?

La bella Italia! En dan voornamelijk voor het Italiaans eten. 😉 🙂

8. Drie weken kamperen of één week luxehotel?

Geef me in de winter maar één week luxehotel en in de zomer drie weken luxe kamperen. En dan is het minste een stacaravan op een camping, mét douche en toilet. Als je mij in een tent steekt, waar je in een gemeenschappelijke sanitaire blok moet gaan douchen of naar het toilet gaan, loop ik weg!

@ Landal De Vlegge (zomervakantie 2018)

9. Citytrip of natuurvakantie?

Ik kies hier voor een natuurvakantie. In mijn ogen is een natuurvakantie een mooi huisje in de bossen. Hierbij denk ik meteen aan Landal GreenParks. Bij citytrips denk ik meteen aan Londen, New York, … maar dat zijn al miljoenensteden. Een citytrip kan ook Maastricht zijn, waarbij het nog redelijk doenbaar is voor deze druktevermijder. Dus zo’n citytrips vind ik wel leuk.

10. Wereldreis of de wereld zien in meerdere keren?

Ik ben niet meteen van plan om een wereldreis te maken, maar als ik het toch moet doen, dan liever in meerdere keren.

11. Nooit meer reizen of nooit meer je vrienden zien?

Nooit meer reizen.

12. Weg met de auto of weg met het vliegtuig?

Auto! 100% auto! Komt ook wel voort uit mijn jeugd, want we hebben nooit vliegvakanties gehad. We gaan altijd op autovakantie. Ik moet ook zeggen dat mijn hoogtevrees me tegenhoudt om weg te gaan met het vliegtuig.

13. Backpacken of cruisen?

Cruisen. Ik ben namelijk geen avonturier én geen kampeerder. Laat me dan maar lekker cruisen doorheen de mooie landschappen, om dan ’s avonds ergens in een hotelletje of vakantiehuisje neer te strijken.

14. Alles regelen of op de bonnefooi?

Zonder twijfel: alles regelen! Columbussen (naar het tv-programma van Wim Lybaert) zou me enorm veel stress bezorgen.

15. Roadtrip of op één plek blijven?

Het liefst zou ik op één plek blijven en van daaruit de omgeving verkennen. Tegen een roadtrip zeg ik ook geen neen, als alles op voorhand geregeld is, natuurlijk. 😉

Deze tag is bedacht door Reisdoc.

Ik heb zin in de zomervakantie! Fijne zomer voor iedereen! 🙂

Eén reactie op “TAG | Reisdilemma’s”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: