Dankbaarheid in mei 2020

Dankbaarheid is het begin van gelukkig zijn. Het is al een echte quote geworden, maar het klopt wel. Ook al lijkt het donker in jouw leven, als je dankbaar bent voor kleine dingen, kleine gelukjes, is jouw leven al heel wat zonniger.

Vandaag deel ik graag weer mijn kleine gelukjes van de maand mei. 🙂

 • Inspirerend boek gelezen;
 • Lezen;
 • Eerste keer na de lockdown terug naar de kinesist;
 • Spoedprocedure “Vind een elektriciteitsleverancier” is gelukt;
 • Podcast beluisteren;
 • Glaasje cava;
 • Renovatie badkamer: ondanks dat ik niet kan douchen: we hebben wél warm water! 🙂
 • Gaan douchen bij mijn broer (#bubbelvanvier);
 • Papa heeft spontaan een aardbeientaartje meegebracht;
 • BBQ;
 • Eerste keer zwemmen;
 • Boeken afhalen in bib (ook al verlang ik naar het moment dat de bib weer gewoon open is!);
 • MS is stabiel, er zijn geen nieuwe letsels gevonden! 😀
 • Eerste keer douchen in nieuwe douche na renovatie badkamer;
 • MIJN APPARTEMENT IS EINDELIJK OPGELEVERD! 😀

In het begin van de maand schreef ik al op dat mijn appartement opgeleverd zou zijn, zonder dat ik enig vooruitzicht had dat het werkelijk zo zou zijn. Ik heb er zelfs een printscreen van gemaakt (ik heb de datum omcirkeld!). Nadien heb ik ook een paar keer gezegd dat mijn appartement eind mei opgeleverd zou zijn. En zie nu…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: