Groeten uit 2004 (12 jaar)

In het populaire tv-programma Groeten uit… keren BV’s terug naar het jaar waarin ze 12 jaar waren.

Ik keer ook terug naar het jaar waarin ik 12 jaar was. Ik keer terug naar 2004.

Ik deed mijn plechtige communie. Het feest werd later gegeven omdat mijn broer in datzelfde jaar zijn eerste communie deed. Handig voor mijn ouders, want zo moesten ze maar één feest geven. Ik moest dan wel weer een maandje wachten op mijn feest tot mijn broer zijn communie heeft gedaan. Ik kreeg hier mijn allereerste gsm, een Nokia getal-weet-ik-niet-meer-maar-het-was-niet-de-Nokia-3310.

Op het einde van het schooljaar bezochten we met de klas Pennenzakkenrock aan het Zilvermeer in Mol. Optredens van Spring, X!NK, Natalia, Sylver, Milk Inc, … Het was een waar feestje en eigenlijk ook pure nostalgie. Een goed afscheid van de lagere school.

“Ik wil leven, ik wil vrij zijn. Ik wil op mijn eigen benen staan. Ja, m’n leven moet van mij zijn. Ik wil kiezen waar ik heen wil gaan. En ik spring, spring, spring de wereld in.”

Spring – Spring

Tijdens de zomervakantie gingen we op reis naar Frankrijk. De laatste keer dat we als gezin naar Frankrijk zijn geweest. De jaren nadien zijn we oostelijker gegaan (Nederland, Oostenrijk en Duitsland). Ikzelf ben nadien nog twee keer in Frankrijk geweest, beide keren met school trouwens.

Na de zomervakantie ging ik naar de middelbare school, op fietsafstand van huis. Ik kwam in een totaal nieuwe klas terecht. Ik ben begonnen in Moderne A (ASO). Ik publiceer binnenkort ook een Groeten uit 2010, het jaar waarin ik 18 jaar werd. Want ik ben zes jaar later niet geëindigd in dat ASO.

Dat waren volgens mij de belangrijkste momenten in 2004. Meer weet ik er ook niet meer van. Het is ook al 16 jaar geleden. Wat vliegt de tijd toch snel… 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: