Dankbaarheid in april 2020

April heb ik binnenshuis doorgebracht. Welgeteld één keer ben ik buiten de vierkante meters van ons huis of onze tuin geweest. Quarantaine? Ik neem het heel letterlijk. Ik heb dan ook heel vaak dezelfde dankbaarheidsmomentjes gehad.

  • Afhaalpunt bibliotheek: wat ben ik blij dat onze bib werkt met een afhaalpunt. Boeken maken deze quarantaine iets dragelijker;
  • Lezen: ik heb de afgelopen maand heel veel gelezen. Ik heb boeken verslonden. Bye bye leesdip die al duurde vanaf september vorig jaar. Eindelijk weer volop kunnen genieten van boeken;
  • Bloggen: ik blijf graag schrijven, mijn gedachten neerpennen, ook al heb ik afgelopen maand af en toe onzekerheid gehad over mijn blog;
  • BBQ: we hebben vaak gebarbecued de afgelopen weken. Ik hou er echt van! 🙂 ;
  • Nederland in beweging: wie mijn dagboeken heeft gelezen, weet dat ik mijn bewegingsmomentjes met Nederland in beweging deed;
  • Glaasje prosecco / witte wijn;
  • Aardbeientaartje / bananentaartje;
  • Prachtig weer;
  • Koken: ik heb een paar recepten uitgeprobeerd;
  • Vanaf 4 mei terug reguliere zorg: enerzijds betekent dat ik weer aan het werk kan, anderzijds is de kans dat mijn afspraken (volledige controleraadpleging MS: VEP, (S)SEP, MRI en raadpleging neuroloog) in de tweede helft van mei afgezegd worden ook minder. Ik hoop zo dat die doorgaan, want ik ben echt benieuwd of Meneertje La Pein iets heeft uitgespookt waar ik geen weet van heb;

Dankbaarheid is het begin van gelukkig zijn, dus ik blijf dit stug volhouden. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: