MS-dote #3: Het busje

Op een avond reed ik van het werk naar huis. Voor mij reed zo’n busje dat personen met een handicap/in een rolstoel vervoert. Bij het stoplicht stond ik vlak achter het busje en kon ik de bedrukking op de achterruit beter lezen.

“Naam sponsor” vervoert personen met M.S.

Ik moest even twee keer met mijn ogen knipperen en het nog een keer lezen. Ja, ik las het goed. Het was dat ik aan de bestuurderskant zat (#nietmetsmartphonespelenachterhetstuur) en dat het licht terug op groen sprong, want anders had ik er een foto van genomen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: