Mijn verjaardagsetentje

Hiep hiep hoera voor mij. Afgelopen weekend (zaterdag om precies te zijn) ben ik 28 jaar geleden geboren. We vieren dit bij ons thuis met een lekker etentje. Als jarige mocht ik kiezen waar we gingen eten. We hebben al heel wat restaurants, bistro’s, … uit de omgeving geprobeerd, dus ik vond het moeilijk om eentje te kiezen.

Via websites als Two for one en Socialdeal bekeek ik verschillende menu’s. Het voordeel aan zo’n sites is vaak dat je eens iets anders eet dan normaal. Als ik à la carte mag eten, kies ik altijd voor hetzelfde, terwijl andere dingen ook heel lekker kunnen zijn.

Mijn keuze is gevallen op het viergangenmenu in Het Moment op de Grote Markt in Lier. Afgelopen zomer hebben we daar ook het menu gegeten en dat was zooooo lekker. Iets specialers dan de normale gerechten en je eet je ook niet ziek aan overvolle borden (ook heel belangrijk voor mij!). Als er een tafelgenoot is die liever à la carte eet, is dat geen probleem. In ons geval waren we met drie die het viergangenmenu aten en ééntje die à la carte at. Bij sommige deelnemers moet je echt met een even aantal zijn om van de kortingsprijs te genieten, maar hier dus niet.

Tartaar van zalm met limoendressing

Sorbet (van framboos)

Kalfskroontje met gewokte groentjes, tijm-honingsausje en aardappelrösti

Verfijnd gebakje met rood fruit

Het was weer heel lekker! Ik heb goed gegeten. Alleen jammer dat die MS er weer een stokje voor stak. Ik heb de laatste dagen weer enorm veel last van mijn MS-klachten, waardoor ik er niet ten volle van kon genieten. Ik voel me ook schuldig dat ik zo’n uitjes altijd moet verknallen omdat ik te moe ben, omdat ik last heb, … en naar huis wil. Dat moet voor mijn ouders en broer allesbehalve leuk zijn… 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: