MS-dote #2: De kaartlezer

Eerst en vooral: ik kreeg op MS-dote #1 de reactie waarom ik voor deze titel had gekozen. Het was blijkbaar niet helemaal duidelijk. Het komt gewoon van “anekdote”, alleen heb ik “anek” veranderd in “MS” aangezien het over anekdotes met MS gaat. Zo, dat is ook weer uitgeklaard, tijd voor de volgende MS-dote. 🙂

Ik moest een factuur betalen, dus ik nam mijn laptop en de kaartlezer voor internetbankieren, die in de schuif ligt. Daarna ging ik mijn portefeuille halen waar mijn bankkaart insteekt. En ik liep terug naar de schuif, trok die open en zocht naar de kaartlezer. Huh, waar is die kaartlezer nu? Rommel-de-rommel, heel de schuif werd overhoop gehaald. Niets te vinden. Dit is niet mogelijk. Ik heb het gisteren, toen ik een andere factuur moest betalen, nog vastgehad. Ik liep terug naar mijn laptop en wat lag daar te blinken? Jep, de kaartlezer. Van een slecht kortetermijngeheugen gesproken…

Voordat je zegt: Kim, je kan ook facturen betalen via de mobile banking app. Ja, dat weet ik en die app staat ook op mijn smartphone. Ik ben enkel een beetje van de oude stempel en betaal liever via internetbankieren dan via een mobile banking app…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: