Liefste dagboek #66: september 2022

En dan was het weer oktober. Tijd voor het maandoverzicht van september. Ik ging een weekendje naar Gent, ik stopte met de pil en ik kwam helemaal blij terug van de tandarts. Ohja, ik heb ook bingo! Hoe, Kim? Dat lees je in deze blog. 🙂

Op citytrip naar Gent. Hierover schreef ik een uitgebreide blog die je hier terug kan lezen.

Euhm, het is nog maar september, hoor. Bij Action zag ik deze kleine minikerstboom staan. Het zijn ook de kleuren (rood en goud) van mijn grote kerstboom. Ik kon dit dus niet laten liggen. Het zit nu nog wel even opgeborgen in tot kast. Tot november, of zo. 😉

Nieuws van de maand: ik ben met de pil gestopt. Ik was hierover al langer aan het twijfelen, maar nu de stap gezet. Reden is omdat ik gewoon wil voelen hoe ik echt ben zonder hormonen. Ik heb 13 jaar de pil geslikt en ik weet begot niet hoe ik mij voel zonder pil. Tijd om uit te testen.

Ik ben ook menstruatieondergoed aan het uittesten. En I love it! Het voelt heerlijk zacht aan, geen irritatie meer tussen je benen door maandverband én het lekt niet door. Zelfs als je hevig bloedt, lekt het niet door.

We gingen uiteten!

Mijn grootouders en ouders maakten hun jaarlijkse trip om druiven te gaan halen in de druivenstreek in België. Uiteraard namen ze ook wat voor mij mee. 🙂

Hier staat een blije Kim. Ik kwam net van de tandarts en alles was in orde. Ik moet pas binnen een jaar terug. Als je weet dat ik van een driemaandelijkse controle kom, word ik hier heel blij. Ik ben jarenlang niet naar de tandarts geweest, totdat mijn tandvlees ontstoken was en ik twee gaatjes had. Naar mijn vorige tandarts wilde ik niet meer gaan, dus zocht ik een nieuwe praktijk. Deze heb ik gevonden en zij hebben me super goed geholpen. Niet enkel met de verzorging, maar ook met preventie. En dat loont zich nu met een gezond gebit en tandvlees.

Ik poets nu trouwens elektrisch, met speciale tandpasta voor tandvlees (te koop bij apotheker) en interdentaal met een stokje.

Deze foto is trouwens ook getrokken de dag na mijn vijfde vaccinatie voor covid19. Deze keer had ik zowel de kans om het via het werk of via vaccinatiecentrum te doen. Ik heb uiteraard via het werk gekozen, dat is tijdens de werkuren en ik hoef geen verplaatsing te maken naar een vaccinatiecentrum.
Ik had een stijve arm en hoofdpijn. Al kan die hoofdpijn ook aan iets anders liggen, want ik heb vaak hoofdpijn.
Het was ook bingo, want nu heb ik de drie verschillende vaccins gehad: 1 en 2: Astra Zeneca, 3 en 4 Pfizer en 5 Moderna (aangepaste versie).

Liefs ❤
Kim

Uitgelichte afbeelding is afkomstig van canva.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: