Mijn favoriete liedjes van het afgelopen kwartaal #2.2020

Muziek maakt herinneringen. En elk kwartaal komen er nieuwe nummers uit die dan ook nieuwe herinneringen creëren. Ik som hier mijn favoriete liedjes van het afgelopen kwartaal op. Mijn favoriete liedjes van het eerste kwartaal van 2020 kan je hier lezen.

Klik op de link om naar Youtube te gaan voor de filmpjes.

Niels Destadsbader – Nooit alleen

Dit liedje is eigenlijk akoestisch gemaakt tijdens de coronacrisis om iedereen een hart onder de riem te steken. Nadien hebben ze er nog een stevige beat onder gestoken en sindsdien ben ik fan van dit nummer.

I’m ready – Sam Smith & Demi Lovato

Ik herinner mij de eerste keer dat ik het hoorde nog heel goed. Ik was op weg naar de kinesist en ze speelde dit op MNM. Het trok meteen mijn aandacht en ik keek op mijn boordcomputer welk nummer het was…

Lady Gaga ft. Ariana Grande – Rain on me

Dit is een nummer dat meteen mijn aandacht trok en dan betekent het dat het goed zit.

Black Eyed Peas ft. Ozuna ft. J. Rey Soul – Mamacita

Een heerlijk zomers nummer, waarbij ik meteen denk aan La isla bonita van Madonna. Ik ben benieuwd of andere mensen het ook horen of dat ik de enigste ben die het hoor. Ik hoor in die mamacita ook la isla bonita. Ik kan natuurlijk verkeerd zijn en misschien komt het ook omdat de laatste lettergrepen hetzelfde zijn (i-ta dus). Niettemin vind ik dit een heel leuk nummer. 🙂

Suzan & Freek – Weg van jou

Ik vind de teksten van Suzan & Freek altijd zo mooi. Dat is met dit nummer niet anders.

Jason Derulo – Savage love

Tijdens de lockdown is TikTok immens populair geworden. Jason Derulo nam de TikTok-hit onder handen en maakte er dit nummer van. Ik vind het geweldig. 🙂

Wat was jouw favoriete nummer het afgelopen kwartaal?

Uitgelichte afbeelding: canva.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: