Mijn favoriete liedjes van het afgelopen kwartaal #1.2020

Ik luister op de radio naar MNM en daar is wekelijks de MNM Big Hit waarbij je de nieuwste hits leert kennen. Ik kan gewoon luisteren zonder te beseffen wat er speelt, maar dan zijn er liedjes die gewoon mijn aandacht trekken. Liedjes die ik fantastisch vind. In 2019 was dat bijvoorbeeld High hopes van Panic! at the disco of Sweet but psycho van Ava Max of Ritual van Tiesto ft. Jonas Blue ft. Rita Ora. Deze laatste zal ik altijd blijven associëren met mijn MRI cervicale, aangezien dit lied afspeelde toen ik in dat toestel lag.

Ik besloot om voor mijn blog per kwartaal mijn favoriete liedjes op te sommen. Aangezien het eerste kwartaal afgelopen is, is hier dus het overzicht. 🙂

Klik op de link om naar Youtube te gaan voor de filmpjes.

Dua Lipa – Physical

Dit is zo’n verliefdheid-bij-de-eerste-luisterbeurt geweest. Ik spits gewoon mijn oren als ik de eerste tonen van dit lied hoor.

Alan Walker ft. Ava Max – Alone pt II

Hier werd mijn aandacht ook gewoon getrokken. Ik moest wel even op mijn boordcomputer (of hoe noemt dat scherm?) in de auto kijken, want heel handig, daar verschijnen de artiest en het lied. Ik vind dit gewoon een steengoed lied.

Lady Gaga – Stupid love

She’s back! 🙂 Ook al waren Shallow en Always remember this way heel mooie nummers, dit nummer is helemaal Lady Gaga.

Snelle – Smoorverliefd

Weet je wat ik altijd heb met die Nederlandse rappers/zangers (zoals ook Gers Pardoel of Nielson)? Ik versta bijna nooit wat ze zingen. Ik moet altijd de songtekst lezen vooraleer ik begrijp wat ze zingen. Nadat ik de songtekst had ontleed, begreep ik het beter. Dit lied bezorgt mij werkelijk waar kippenvel. Bekijk dan nog de clip en ik hoop dat al die sms’ers op eender welk voertuig (fietsers, brommers, auto’s, … en zelfs de benenwagen) voor eens en voor altijd beseffen dat sms’en/gsm/smartphone niet samengaan met het verkeer.

Loïc Nottet – Heartbreaker

Dit vind ik ook een geweldig lied. Het klinkt eigenlijk heel internationaal, want als ik dit hoor, denk ik altijd aan één of andere superster uit Amerika. Oh nee, het is “onze” Loïc Nottet. 😉

Regi ft. Jake Reese & OTKom wat dichterbij

Alles wat Regi aanraakt, wordt een hit. Voor het programma Liefde voor muziek (de Vlaamse versie van De Beste Zangers) bewerkte hij Kom wat dichterbij van Gene Thomas. Hij deed beroep op Jake Reese (ook bekend van Ellie en Summer life) en OT (ook bekend van Summer life). Ik vond de originele versie al super, maar deze Regi-versie is ook heel goed. Pas op, want dit wordt een genomineerde voor Zomerhit 2020!

Uitgelichte afbeelding: canva.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: