Lid van MS-Liga Vlaanderen + Trooperen

Het is zover. 20,00 euro lidgeld is overgeschreven naar het rekeningnummer van MS-Liga Vlaanderen. Ik ben dus lid van de MS-Liga Vlaanderen.

Niet enkel MS-patiënten kunnen lid worden, ook vrijwilligers, sympathisanten, … Een deel van het lidgeld wordt gebruikt voor het wetenschappelijk onderzoek. In ruil voor je lidmaatschap krijg je enkele voordelen. Al die voordelen zijn te vinden op de website van MS-Liga Vlaanderen.

Als je zoiets hebt: pff, ik wil MS-Liga Vlaanderen wel steunen, maar om nu meteen lid te worden of een donatie te doen (fiscaal aftrekbaar!), zie ik niet zitten. Geen probleem!

Daar is een oplossing voor gevonden: Trooper!

Geen eurocent zelf geven, maar toch sponsoren. Allez Kim, hoe doe je dat dan?

Wel, Trooper is een platform waarbij allerlei webshops zijn aangesloten. Voorbeelden van webshops zijn o.a. Bol.com en Coolblue, maar er zijn nog vele andere shops. Als je iets koopt via deze webshops, schenkt deze een kleine bijdrage aan een goed doel (in dit geval dus MS-Liga Vlaanderen).

En om het nog gemakkelijker te maken, is er de Trooperbot. Dit kan je installeren op jouw computer, zodat bij een bezoek aan een deelnemende webshop een grote pop-up verschijnt.

Ik verplicht niemand om dit te doen. Ik wist zelf tot enkele weken geleden niet van het bestaan van Trooper af. Het is in ieder geval een leuke manier om een goed doel te steunen, dus waarom niet? 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: